Ny opslagstavle

Karna Maj, 4. november 2011

Du finder nu en ny udgave af opslagstavlen, som forhåbentlig bliver mere overskuelig. Den er blevet til efter gentagne opfordringer.

Det nye er en opdeling i kategorier, så man lettere kan holde øje med arrangementer og havetræf. Køb, salg og bytte har fået sin egen kategori. Under Diverse er der frit slag – men husk at der skal være en grund til at lave et opslag. En opslagstavle er et redskab til at komme i kontakt med andre medlemmer.

Vi har valgt at gøre visningstiden fleksibel – som udgangspunkt vises et indlæg i 1 måned. Ved arrangementer er det vigtigt, at man kan vælge dato til arrangementet er overstået. Vi vil gerne opfordre til, at man for de andre kategorier normalt ikke laver længere visning end en måned. Ellers får vi igen gamle og uaktuelle indlæg på opslagstavlen.

Læs mere om:

Der er skrevet 3 kommentarer til dette indlæg. Du skal være logget ind som bruger af Havelyst.dk, for at skrive og læse kommentarer.

Log ind

Her kan du logge ind med din adgangskode til Havelyst.dk. Er du endnu ikke oprettet som bruger og har modtaget dine adgangsoplysninger, kan du gøre det her.

Brugernavn:

Du er ikke logget ind.  Log ind