Morgenmad med jordbær og brombær

Karna Maj, 15. september 2008

Den anden morgen kunne jeg servere den her herlige portion morgenmad for min mand. Normalt er drysset over vores portion yoghurt med banan og æbler rosiner og hakkede mandler. Men denne morgen kunne jeg udskifte rosinerne med brombær og jordbær. Det rakte kun til en portion, men jeg var udmærket tilfreds med snittede figner, som jeg nu har spist på min portion i flere uger.

Desværre er det lige nu ved at være slut med figner, men vi har også fået mange hundrede. De køligere dage får også brombær og jordbær til at modne langsommere. Og så kan vi fint følge med til at spise dem direkte og solvarme.

I øvrigt smager modne brombær rigtig godt i en æblekage sammen med lidt knuste makroner. Det er vigtigt, at brombærene er godt modne, ellers er de sure i den søde sammenhæng.

Læs mere om:

Der er skrevet 5 kommentarer til dette indlæg. Du skal være logget ind som bruger af Havelyst.dk, for at skrive og læse kommentarer.

Log ind

Her kan du logge ind med din adgangskode til Havelyst.dk. Er du endnu ikke oprettet som bruger og har modtaget dine adgangsoplysninger, kan du gøre det her.

Brugernavn:

Du er ikke logget ind.  Log ind