En tallerken med tynde skiver af kinesiske radiser til prøvesmagning.
Prøveoptagning af kinesiske radiser den 5. november.
På årsmødet fik mange af jer frø af tre forskellige kinesiske radiser.
Jeg har i går taget nogle af dem op for at se og smage. På billedet er der to hold. Til venstre sået 12. juli – til højre sået 29. juli. De runde burde alle være røde indvendig, men endnu er kun den ene sort delvis rødfarvet – den var også grøn for nogle uger siden.
Nu håber jeg, at der er mange af jer, som kan bidrage med dyrkningserfaringer og vurdering af smag for de tre sorter. I må meget gerne gemme nogle og se hvordan og hvorlænge de kan opbevares. Jeg vil samle vores erfaringer sammen til en artikel til bladets julinummer.
Er der andre, som har prøvet at dyrke kinesiske radiser (det er ikke det samme som kinaradis – den lange hvide), så vil jeg også gerne høre om disse erfaringer.
Der er skrevet 4 kommentarer til dette indlæg. Du skal være logget ind som bruger af Havelyst.dk, for at skrive og læse kommentarer.
Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.
Du er ikke logget ind. Log ind