Kinesisk radise med pink indre

I år lykkedes det at få et flot pink indre i en kinesisk radise. Og den smager mildt af radise og er knasende sprød.

I år kinesisk radis med pink indre

Karna Maj, 28. november 2012

I år lykkedes det. I år er der i hvert fald mindst én af mine runde kinesiske radiser, som har et flot pink indre.

I øvrigt er alle, både de runde og aflange, kinesiske radiser store og flotte. Ingen sprækkede eller med rådangreb som sidste år, hvor der kun var lidt pink farvning i nogle af radiserne. I år er de simpelthen perfekte.

Da jeg skar den runde over til frokost i dag, fik jeg ikke et flot skarpt snit, som man kan se på billedet. Den nærmest flækkede over, da jeg satte kniven i den, så sprød var den. Meget velsmagende. Jeg skulle have dyrket nogle flere.

Hvad har jeg gjort anderledes? De er som sidste år sået midt i juli på et bed efter løg. Bedet får ikke mere sol end det sidste år. Faktisk har netop det bed haft den dårligste jordstruktur og været mest våd, men er for to år siden blevet lettet lidt med grus. Men jorden er ikke bedre end i bedet sidste år, synes jeg. Bedet er ikke blevet gødet inden det blev sået til med orientalske grønsager. Jeg tror, at jeg gødede bedet sidste år.

Læs mere om:

Der er skrevet 3 kommentarer til dette indlæg. Du skal være logget ind som bruger af Havelyst.dk, for at skrive og læse kommentarer.

Log ind

Her kan du logge ind med din adgangskode til Havelyst.dk. Er du endnu ikke oprettet som bruger og har modtaget dine adgangsoplysninger, kan du gøre det her.

Brugernavn:

Du er ikke logget ind.  Log ind