Øverst sommergulerødder, som er små, tørre og formet efter jordknoldene. Vintergulerødder til højre, sået ca. 20. maj. Til venstre persillerod og selleri. Melderne er resultatet af at jeg ikke kunne klare at ligge og luge mere i elendigheden.

Hvor sent kan man så gulerødder – og få gulerødder?

Karna Maj, 6. august 2008

Mine vintergulerødder i marken er ikke kommet godt i tørken, og de er meget små, persillerødderne mindre og sellerierne vokser næsten ikke. Med andre ord risiko for at mangle rodfrugter til vinter. Så jeg gik lidt i panik for ca. 14 dage siden og såede 5 rækker gulerødder herhjemme, hvor jeg kan vande. Det skulle jeg nok have gjort en måned før. De er nu kommet fint op og fik i går buer med bionet over – så jeg tror lidt på projektet.

Men spørgsmålet er, om jeg vil få noget ud af mine anstrengelser. Jeg havde besøg af et PØ medlem fra Hjørring i søndags, og hendes kommentar var: De er da kommet op!

Er der nogen, som har erfaring med at så sommergulerødder så sent som ca. 24. juli?

Der er skrevet 11 kommentarer til dette indlæg. Du skal være logget ind som bruger af Havelyst.dk, for at skrive og læse kommentarer.

Log ind

Her kan du logge ind med din adgangskode til Havelyst.dk. Er du endnu ikke oprettet som bruger og har modtaget dine adgangsoplysninger, kan du gøre det her.

Brugernavn:

Du er ikke logget ind.  Log ind