Græskar foran kakkelovn til eftermodning

Græskar foran kakkelovn til eftermodning en uges tid – side om side med valnødder, som også skal tørres.

13 fint modne græskar

Pænt store græskar – lidt varierende i størrelse.

Frodige græskarranker over hækken

Græskarrankerne forcerede det mandshøje hegn, og på det her tidspunkt hev jeg to ranker á 2 m tilbage inde fra naboen, hvor den ene var ved at dække forruden på en reservedelsbil, og den anden var inde i bilen, som mangler siderude

Græskar højt til vejrs i hæk

Det her græskar hænger 1 m oppe i hækken.

Græskar i hus

Karna Maj, 8. oktober 2011

I går høstede jeg 13 fine Hokkaido græskar – der er jo selv her på Lolland en minimal risiko for nattefrost i nat. Der er nu to tilbage, som ikke er modne. Græskarrene er nu pænt vaskede og sat til eftermodning inde i varmen.

Det har været en hel vild sommer med græskarranker ud over det hele. Planterne stod i bunden af et majsbed, men rankerne har overvokset både hæk og ribsbuske og været oppe i majsplanterne – og endda helt inde i naboens reservedelsbil. Det ene græskar skar jeg ned inde i hækken, og der hænger endnu et umodent.

Læs mere om:

Der er skrevet 11 kommentarer til dette indlæg. Du skal være logget ind som bruger af Havelyst.dk, for at skrive og læse kommentarer.

Log ind

Her kan du logge ind med din adgangskode til Havelyst.dk. Er du endnu ikke oprettet som bruger og har modtaget dine adgangsoplysninger, kan du gøre det her.

Brugernavn:

Du er ikke logget ind.  Log ind