Ærter beskyttet med kristtorn

Ærterne var rigtig godt beskyttet mod duer – nu skal der handsker til for at fjerne alle de stikkende blade, som ligger på jorden.

Toppe af bambusgrene kan også bruges som barriere mod duer, når nysåede ærterækker skal beskyttes

Ærter godt beskyttet mod duer

Karna Maj, 31. maj 2010

Hvis ikke jeg gør noget aktivt, så æder duerne mine ærter, inden eller lige når de kommer op.

I år troede jeg, at jeg havde fundet på noget rigtigt smart. Grene fra kristtornen lå i affaldsbunken. Hvis jeg stak dem ned rundt om de to rækker ærter, så kunne de ikke komme til fadet. Det kom de heller ikke, og nu står der to flotte rækker ærter. Men – tilbage ligger hundreder af tornede blade, når jeg fjerner grenene. Det havde jeg ikke lige tænkt på. Så i morgen er der opsamlingsheat – forhåbentlig i sol. Regn har vi fået mere end rigeligt af her.

Bedre ser det ud med næste såning af ærter. Her har jeg brugt toppene af nogle bambus, som skulle fjernes. Og de smider ikke bladene – jeg har brugt den løsning før. Og ærterne kunne jeg se titte frem i dag, da regnen holdt op.

Læs mere om:

Der er skrevet 5 kommentarer til dette indlæg. Du skal være logget ind som bruger af Havelyst.dk, for at skrive og læse kommentarer.

Log ind

Her kan du logge ind med din adgangskode til Havelyst.dk. Er du endnu ikke oprettet som bruger og har modtaget dine adgangsoplysninger, kan du gøre det her.

Brugernavn:

Du er ikke logget ind.  Log ind