Frosne tomater til at henkoge og gemme på glas i spisekammeret – instant tomatsovs hvis de får en tur i minihakkeren eller med stavblender

Black og alm cherry til tørring i ovnen med hvidløg og krydderurter

…og her resultatet af tørring – semi-dried tomater, der smager intenst af sensommer med et strejf af Toscana, hvem vil ikke gerne kunne lukke op for det i januar, februar – jeg vil gerne :-)

Tomater, Tomater, Tomater

Yen Frydensberg Egebak, 13. oktober 2013

Aldrig i mit liv har jeg høstet så mange tomater fra 10m2 drivhus…

Idag d. 13. oktober har jeg på 10 minutter høstet 3 kg blandede almindelige, cherry og bøf, og der hænger stadig ca 10 kg tomater derude. I alt er jeg sikker på vi er over 50 kg.

Jeg aner ikke rigtig hvad jeg har gjort, andet end at vande, vande og vande – og nippe, nippe og nippe.

Så har vejret og en lukket drivhusdør de sidste 4 uger også hjulpet gevaldigt. Og jo der er kommet lidt skimmel, men ikke mere end jeg kan klippe det væk efterhånden.

Læs mere om:

Der er skrevet 5 kommentarer til dette indlæg. Du skal være logget ind som bruger af Havelyst.dk, for at skrive og læse kommentarer.

Opret ny adgangskode

Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.

E-mailadresse:

Du er ikke logget ind.  Log ind