Frosne tomater til at henkoge og gemme på glas i spisekammeret – instant tomatsovs hvis de får en tur i minihakkeren eller med stavblender
Black og alm cherry til tørring i ovnen med hvidløg og krydderurter
…og her resultatet af tørring – semi-dried tomater, der smager intenst af sensommer med et strejf af Toscana, hvem vil ikke gerne kunne lukke op for det i januar, februar – jeg vil gerne :-)
Aldrig i mit liv har jeg høstet så mange tomater fra 10m2 drivhus…
Idag d. 13. oktober har jeg på 10 minutter høstet 3 kg blandede almindelige, cherry og bøf, og der hænger stadig ca 10 kg tomater derude. I alt er jeg sikker på vi er over 50 kg.
Jeg aner ikke rigtig hvad jeg har gjort, andet end at vande, vande og vande – og nippe, nippe og nippe.
Så har vejret og en lukket drivhusdør de sidste 4 uger også hjulpet gevaldigt. Og jo der er kommet lidt skimmel, men ikke mere end jeg kan klippe det væk efterhånden.
Der er skrevet 5 kommentarer til dette indlæg. Du skal være logget ind som bruger af Havelyst.dk, for at skrive og læse kommentarer.
Her kan du logge ind med din adgangskode til Havelyst.dk. Er du endnu ikke oprettet som bruger og har modtaget dine adgangsoplysninger, kan du gøre det her.
Du er ikke logget ind. Log ind