Kartoflerne i drivhuset

Salat »little gem« og spinat i drivhuset, sået i oktober da tomaterne blev ryddet ud

Klar til at så: gulerod, radiser og spinat. Ved siden af, kartoffelbed med klar plast over :-)

2. april i haven på Abild

Yen Frydensberg Egebak, 6. april 2016

En god havedag er slut, og en lille status kan det godt blive til: de Nye kartofler i drivhuset og de overvintrende salat og spinat, kommer fint og jeg er meget tilfreds. På friland blev jorden tjenelig til at så både gulerødder og spinat og radiser. Vi valgte at lave et lille forsøg: halvdelen af bedet er dækket af klar plast på buer – en slags drivtunnel om man vil. Og halvdelen er ikke dækket af noget, så må vi se, hvad der kommer først og klarer sig bedst. Frilandskartoflerne er dukket op under fiberdug og plast. Jeg synes de så lidt klemte ud, så jeg prøver i år at lægge fiberdugen løst over toppene og så etablere en drivtunnel med klar plast, indtil de er helt klar til kun at være dækket af fiberdug.

Der er skrevet 2 kommentarer til dette indlæg. Du skal være logget ind som bruger af Havelyst.dk, for at skrive og læse kommentarer.

Log ind

Her kan du logge ind med din adgangskode til Havelyst.dk. Er du endnu ikke oprettet som bruger og har modtaget dine adgangsoplysninger, kan du gøre det her.

Brugernavn:

Du er ikke logget ind.  Log ind