Havens zoner

Bærmarken

En græsfirkant vi har indtaget med le og græsslåmaskine i efteråret 2011. Her har vi foreløbig plantet 20 blåbærbuske af 4 forskellige sorter samt 10 stikkelsbær røde, grønne og gule. En enkelt jostabær. I forvejen stod der en række hasselbuske og røde sommerhindbær. Planen er i foråret 2012 at lave mange stiklinger af ribs, solbær og jostabær (solstik), så jeg kan fortsætte rækken af buske. I… Læs mere…

Kirsebærhaven

Kirsebærhaven

Kirsebærhaven er ca 0,3 Ha med gamle kirsebærtræer, brombær og græs. Her indtager vi små firkanter ad gangen først med græsslåmaskinen og le, hvor vi slår små stier og senere med sort plastik og fræser. Lige nu er der en firkant med jordbær og forskellige sorter hvidløg plantet i plastik – ikke kønt men praktisk :-) Endnu et stykke plastik markerer hvor min drivtunnel kommer til at stå.

Urtehaven med højbede

Urtehaven

Urtehaven er ca 400 m² og skal rumme etårige grøntsager primært. I år bliver der etableret 10 højbede á 10 m² og det resterende er lagt ud med kartofler for at rense jorden inden næste år, hvor dyrkningsarealet udvides med endnu 5 højbede.

Du er ikke logget ind.  Log ind