Praktiske oplysninger

Der er en række grundlæggende oplysninger, som er gode at have fra start:

Min have og menuen herunder kan alle se. Herfra vælger du og de besøgende, hvilke dele af din have, man vil se nærmere på. Det er præsentationssiderne.

Mit havelyst.dk og menuen herunder på den lysegrøn baggrund kan kun du se. Det er det redigeringmodul, hvor du kan skrive i havedagbog, oprette planter, nye zoner osv. Her kan du også redigere det, du allerede har lavet.

Når du redigerer er det vigtigt at arkivere ændringerne, inden du lukker browservinduet eller bruger tilbageknappen. Bruger du tilbageknappen uden at have arkiveret, mister du evt. ændringer i teksten.

Mange steder på præsentationssiderne er der et lille firkantet ikon med en blyant. Når du klikker på ikonet åbnes teksten i redigeringsmodulet, så du let kan komme ind og lave ændringer i teksten eller lægge nye fotos ind.

Under mine indstillinger er der nogle valgmuligheder til havedagbogen og diasvisningen, og du kan klikke af, om du vil have tilsendt e-post ved nye kommentarer.

Du er ansvarlig for indholdet på din side, og du bør kun bruge fotos, som du selv har taget, eller som du har fået fotografens tilladelse til at bruge her.

Du skal have lidt tålmodighed med store fotos, som skal skaleres ned, når de uploades. Det kan let tage op til et minuts tid.

Du skal huske at logge ud, hvis du arbejder på en computer, som du deler med andre, da du ellers risikerer at andre har adgang til dit administrationsmodul og dermed til at kunne redigere eller slette dine tekster og billeder.

Du er ikke logget ind.  Log ind