Kom hurtig i gang med din have

Fra start af ligger din have anonymt og kan kun ses af dig. Når du beslutter, at andre skal kunne kigge med, så skal du vælge Offentliggør have. I den forbindelse skal du navngive din have. Din have vil derefter blive besøgt af andre medlemmer, og på den måde får andre gavn af dine erfaringer og viden.

Min profil er dit visitkort overfor de andre brugere på Havelyst.dk, så de kan se, hvem du er. Du kan under Min profil også skrive lidt om havens andre beboere. (Min profil findes ikke i prøvehaven)

Havebeskrivelsen kan være kort eller lang, og du kan løbende redigere den og lægge billeder ind. Det er vigtig, at du udfylder feltet Velkomsthilsen, da det vises på din haves forside, når nogen kommer på besøg. Det skal være en meget kort beskrivelse af din have.

Havedagbogen giver dig mulighed for at skrive om din have dag for dag, eller når du har tid og lyst til fortælle om små og store begivenheder. Du skal offentliggøre dine indlæg, inden andre kan læse dem (kun medlemshaver). Du kan også bruge havedagbogen til at komme i kontakt med de andre medlemmer på Havelyst.dk ved at starte en debat eller stille et spørgsmål (kun for medlemmer).

Der er utroligt mange planter i en have, og for at få et overblik over, hvor i haven planterne vokser, er det en god ide at inddele haven i en række zoner. Der er også mulighed for at lave underzoner. Af hensyn til besøgende i din have er det en god ide at skrive lidt om hver zone.Du skal offentliggøre en zone, inden andre kan se den.

Havens planter kan du lægge ind, når du har tid og lyst, og her bestemmer du helt selv, hvor mange felter, du vil udfylde for hver plante. Det er en god ide at knytte planterne til den zone, som de vokser i, så du kan få plantelister for den enkelte zone. Jo flere oplysninger, du lægger ind om planterne, jo flere muligheder giver det for at sortere dem ud fra forskellige søgekriterier.

Du kan invitere gæster til at besøge din have ved at oprette dem som gæster, så de får tilsendt login oplysninger.

Læs mere om under Praktiske oplysninger

Du er ikke logget ind.  Log ind