Prøvehaveadgang

Alle kan få en gratis prøvehave i 30 dage. Den giver adgang til at skrive havedagbog og få styr på sin have ved at dele haven op i zoner og underzoner og lægge planteoplysninger ind. Ved hjælp af en god plantesøger kan man få vist netop de plantegrupper, man er interesseret i.

Prøvehaven kan overføres til medlemshave

Inden udløbet af de 30 dage vil man modtage en e-post-besked om, at prøvehaven snart udløber. Hvis man melder sig ind ved udløbet af de 30 dage – eller tidligere, vil prøvehaven blive overført til medlemshave, og man kan nu se de andre medlemmers have og kommunikere med de andre haveejere. Melder man sig ikke ind ved udløbet af de 30 dage, slettes prøvehaven.

Som medlem har man fuld adgang til at bruge Havelyst.dk. Som medlem vil man desuden 6 gange om året få tilsendt medlemsbladet Praktisk Økologi, hvor der er mange flotte og inspirerende artikler med fokus på økologisk havedyrkning. Prisen for et medlemsskab er pt. 320 kr. (2008).

Prøvehaven kan ikke ses af andre

Der er ikke andre, som kan se prøvehaven. Og man kan ikke se medlemshaverne. Dog kan man se et mindre antal åbne demonstrationshaver.

Bestil din prøvehave her…

Du er ikke logget ind.  Log ind