Valmuer i haven på Langø havn

Haven i fuldt flor med valmuer og kornblomster plus junistauder. Valmuerne var selvsåede og kun en brøkdel af de fremspirende planter sørgede for dette fantastiske blomsterflor. Tak til Lone Bertelsen for at hun tog billedet en tidlig morgen.

Grillplads ved Langø Bådelaug

Haven dagen før sankthans – bålet er klart, men valmuerne er på retur og mange har måttet fjernes for at give plads til sommerblomster. Et dejligt sted for sejlerne at sidde og grille, og mange turister kommer forbi og låner et dejligt sted at sidde og spise madpakken.

Klubhus med have

I Langø Bådelaug sørger medlemmerne selv for at gøre det hele pænt og hyggeligt for medlemmer og gæstesejlere.

Lammeøre og humlebier

Lammeører er der plantet en hel del af og de stortrives på den jordvold, som blomsterbedet er anlagt på. De har nu blomstret i snart to måneder til stor fornøjelse for hundredvis af humlebier.

Haven ved Langø Bådelaug

Jeg har en fin lille have, som jeg passer ved klubhuset for Langø Bådelaug, som jeg er medlem af.

Vi anlagde i 2010 to nye grillpladser med blomsterbede rundt om. Blomsterbedene er jordvolde rundt om grillpladserne, og det er en udfordring at få noget til vokse på skråningerne. Klimaet er mildt i forår og efterår, men vinden er ikke til at spøge med, når den kommer ude fra vandet.

De er blevet tilplantet med blomster fra Grethes og min have. Det er sjovt at have en offentlig have – mange kommer forbi og nyder blomsterfloret og bruger siddepladserne, og vi får en havesnak.

Det er fantastisk at gå og dyrke have et sted med så smuk en udsigt. Og jeg kommer forbi flere gange om ugen, når vi har været ude og sejle – så kan jeg lige afslutte med at luge eller plante lidt. En god kombination af mine to passioner.

Her i 2013 er de vokset helt til, og det er mest lidt beskæring og lugning. De er nu domineret af gode gamle stauder samt en del buske, så der nu også er lidt læ.

Du er ikke logget ind.  Log ind