Hvad er dette? Kan det være en artiskok eller er det »bare« en prydtidsel. Står i et gammelt staudebed anlagt i 40’erne

Ja, vi spiser virkelig mange løg – går resten galt, kan vi altid leve af løgsuppe :-)

Glæder mig til de første ærter – har sået mangetout shiraz – en blå slikært. Desværre er ALLE min hurst green shaft ikke spiret – øv

De første jordbær…

Så er der klar til bønner og et hold sene nye kartofler der hvor de tidlige kartofler stod før

Primo juni på Abild

Yen Frydensberg Egebak, 7. juni 2012

Selvom det har været knastørt i snart 3 uger synes jeg nu at det går ok i vores selvforsyningshave: vi har nu spist alle vores tidlige kartofler, radiser og i mangel af spinat (som vi glemte at så…) har vi fået mældetærter med fetaost og små friske hvidløg og salater fra drivhuset.

Jeg er ved at overtale min mand til et par grise af den gammeldags plettede slags – kender nogen en leverandør af 2 smågrise til næste forår hører jeg gerne om det, idet jeg bestemt regner med at få succes med mit »overtalelsesprojekt«:-). Ærter og sommergulerødder er snart ved at være klar til høst i et tidligt stadie (2 uger) og vi har høstet 5 modne jordbær.

Rabarbersaften kan snart afløses af hyldeblomstsaft, og jeg har netop idag vovet at sætte asier og halvdelen af de forspirede stangbønner.

Go’ haveweekend til alle :-)

Der er skrevet 9 kommentarer til dette indlæg. Du skal være logget ind som bruger af Havelyst.dk, for at skrive og læse kommentarer.

Log ind

Her kan du logge ind med din adgangskode til Havelyst.dk. Er du endnu ikke oprettet som bruger og har modtaget dine adgangsoplysninger, kan du gøre det her.

Brugernavn:

Du er ikke logget ind.  Log ind