Ærter, pastinakker, 4 slags rødbeder og persillerod – alle står fint efter 2 dage med regn

Mangetout Shiraz hedder denne blå sukerært. Vores søn muntrer sig med at spise den og række tunge bagefter – den blir’ blå :-)

Stribede rødbeder – super i en råkost, smager skønt og ser skønt ud :-)

…der sniger sig altså et madbillede med i ny og næ – det er jo i virkeligheden glæden ved mad der driver os ud og dyrker råvarerne selv, sådan er det hos os ihvertfald. Her salat med jordbær og rødbede

Abild primo juli

Yen Frydensberg Egebak, 1. juli 2012

Så nåede vi 1. juli, og vi fik den længe ventede regn. Det gjorde planterne godt, undtagen løgene, som desværre har fået skimmel.

Stangbønnerne har også fået en hård medfart, og selvom de var forkultiveret er ca. halvdelen knækket i junis blæsevejr – heldigvis er den 2. halvdel stadig mange bønner…

Resten ser bare super fint ud – majs, drueagurker, asier, buskbønner, græskar og squash begynder at røre på sig. Planterne i drivhuset trives – tomater, basillikum og agurker. 500 stk hvidløg skal høstes lige om lidt, alle »rødderne« er godt på vej – 1. hold gulerødder er ved at være spist og så kommer de lilla »afganere«, der gerne vil have lidt mere varme. De fleste kål er ved at vokse ud af deres insektnet og jordbær har vi nydt i store mændger i et par uger nu. Det skulle være alle mennesker forundt at opleve den glæde, det er, at kunne dyrke sin jord.

Du er ikke logget ind.  Log ind