Årets største projekt – fliser i køkkenhaven – jeg er så glad :-)

…sådan så det ud inden fliser

Et gammelt udhus blev revet halvt ned og lavet om til veranda – de gamle mursten blev renset af og lagt ’som gulv

En lille bitte figen vi fandt bag en stor hyld har vokset sig kæmpestor i løbet af de 3 år vi har boet her og i år giver den masser af figner

Abild 2014 – det skrider langsomt fremad

Yen Frydensberg Egebak, 14. august 2014

Tiden flyver afsted og selvom der hele tiden sker noget her på ejendommen, så er der stadig nok at tage fat på.

Hvor vi i 2012 troede vi måske ville lave en lille forretning med gårdsalg og /eller æbleplantage, er vi blevet mere fokuserede på selvforsyningen og bæredygtigheden i dyrkningen. Det er det vi brænder for og som giver mest mening for os, når vi også gerne vil have til til familien og nyde livet på landet.

Vi er ved at have en vis rutine i såtidspunkter, optimale tidspunkter for lugning og plantning af diverse grøntsager, høst og opbevaring.

Jeg føler vi har meget mere overskud til at blive mere detailorienterede og optimere på processerne, det er noget vi begge nyder – at »nørde«; Henrik med solvarmeanlæg, brændestabling, beskæring mm, og jeg med forlængelse af grøntsagssæsonen og etableringen af den optimale have med minimal arbejdsindsats, så der hele tiden bliver tid til at kaste sig over nye projekter ;-).

Mit 2. drivhus skal op inden vinteren sætter ind, og jeg håber det vil komme til at huse et »hotbed« af rent hestemøg og kompost lavet efter no dig principperne. Det bliver spændende!

Vi elsker vores liv på landet; det er alt vi havde drømt om, og mere til. Vi finder en kæmpe tilfredsstillelse i at dyrke jorden økologisk med respekt for miljøet. Vi elsker mad og at vi ved, hvad vi spiser – fra jord til bord.

Der er skrevet 10 kommentarer til dette indlæg. Du skal være logget ind som bruger af Havelyst.dk, for at skrive og læse kommentarer.

Log ind

Her kan du logge ind med din adgangskode til Havelyst.dk. Er du endnu ikke oprettet som bruger og har modtaget dine adgangsoplysninger, kan du gøre det her.

Brugernavn:

Du er ikke logget ind.  Log ind