Sent i gang

Hanne Tindal Madsen, 24. april 2016

Jeg syntes der har været utroligt koldt, samtidig med at der er sket en del ændringer i mit arbejdsliv, så jeg er kommet noget sent i gang.

Jeg har dog allerede fjernet det første græsukrudt og burresnerre. Jeg har fået tyndet mine hassel, og klippet mine busk roser.

Og så er de jo godt i gang med den nye forhave. Jeg tør dog ikke så mine nye stauder før højbedene står færdige. Men da jeg kun planter om efteråret haster det jo ikke.

Har dog fået forsået tomater, agurk, peber, melon, porrer, artiskok, kål og selleri, og de er pottet om, så nu skal de snart i drivhuset.

Bliver noget misundelig, når jeg ser billeder fra andre steder i Danmark, men må erkende at der er noget koldere her hos os, og selv min mors have kun 20 km herfra er ca. 14 dage foran min. Jeg må jo væbne mig med tålmodighed.

Men i dag skal der lægges kartofler.

Der er skrevet 3 kommentarer til dette indlæg. Du skal være logget ind som bruger af Havelyst.dk, for at skrive og læse kommentarer.

Log ind

Her kan du logge ind med din adgangskode til Havelyst.dk. Er du endnu ikke oprettet som bruger og har modtaget dine adgangsoplysninger, kan du gøre det her.

Brugernavn:

Du er ikke logget ind.  Log ind