Lidt af hvert 2020

Hanne Tindal Madsen, 15. maj 2020

Uh, det er alt for lang tid siden, at jeg sidst har får skrevet.

Jeg har fået høns og først gik de frit i haven. Men ræven syntes den skulle spise sin frokost her, så nu er der lavet en stor indhegning til dem bag om maskinhuset. De bor i to gamle grisesrier i den lille stald for enden af maskinhuset. Jeg savner dem i haven, for det var hyggeligt.

Jeg har plantet æbletræer i efteråret, lavet kvashegn i efterår og forår.

Mistede havens maskot, en stor undgået elm med efeu på, i en sommerstorm i den tørre 2018 sommer. Underste halvdel er blevet liggende hvor den stod, toppen, som faldt ned over en lille hæk indgår nu i kvashegnet.

Der er lavet biblomst bed samt hortensia og storkenæb foran hæk ved indkørsel, alt samme blå, lilla og hvide blomster.

Vi fik asfalt på indkørselsvejene i efteråret 18. I den forbindelse er der lavet nye brede kanter, tilsået med mere nøjsomme græsser og blomster. Nu forsøger vi at udpine for næringsstoffer ved at slå det med grønthøster.

Sidste nye projekt er at jeg har fået min mand til ikke at slå græsset helt i bund på nordsiden.

Læs mere om:

Der er skrevet 1 kommentar til dette indlæg. Du skal være logget ind som bruger af Havelyst.dk, for at skrive og læse kommentarer.

Log ind

Her kan du logge ind med din adgangskode til Havelyst.dk. Er du endnu ikke oprettet som bruger og har modtaget dine adgangsoplysninger, kan du gøre det her.

Brugernavn:

Du er ikke logget ind.  Log ind